The Retro Flunkerei - Which Twin Has The Flunkerei?

Den nya tjejen på jobbet

Nu som vi hade fått så mycket att göra på vårt företag så att vi gick på knäna så hade vi inte många val utan att börja söka annan personal. Det första vi valde var om vi själva skulle göra detta stora arbete eftersom det är viktigt att få tag på den rätta personen för företaget efter att vi hade med reklam att göra? Det vi såg på nätet var om media rekrytering och detta för att en vän hade tipsat oss om att man kunde köpa upp tid genom att man anlitade ett företag att göra detta jobb åt en samt att man på en gång hade fått större möjlighet att få den rätta personen på en gång och det var sant eftersom vi använde detta företag och svaret var solklart och vi blev jättenöjda med att få en effektiv medarbetare genom en så kallad personalpool.